Üdvözlünk és köszünjük, hogy benéztél hozzánk!

Közös utunk még a lakberendezési iskolában kezdődött. Az első órán az oktatónk leszögezte, hogy a lakberendezés többről szól, mint a párnák összeválogatása, vagy a bútorok tologatása. Sok-sok tanulás és gyakorlás után, még az iskolapadban eljutottunk arra az elhatározásra, hogy nekünk élesben is együtt kell folytatni. Már akkor megértettük egymást, kiegészítve egymást gondolatait, csapatot alkottunk.

Elhivatottságunkkal, kreativitásunkkal és alázatunkkal, maximálisan segítségére lehetünk ügyfeleinknek, ezzel megvalósítva álmaik otthonát. Ez korántsem kis feladat, hiszen mindenkinek megfogalmazódik valami a fejében az otthonáról, de nem mindenki tudja kifejezni, megvalósítani azt. Ilyenkor lépünk mi a képbe és megpróbáljuk kifürkészni az elképzeléseket. Más emberek fejével kell gondolkodnunk, figyelembe véve szokásaikat, életritmusukat és egyéb tényezőket, hogy megfelelően helyt tudjunk állni egy-egy projektben. Küldetésünk, hogy megalkossuk a szépség és a használhatóság fúzióját, hogy funkcionálisan jól működő, esztétikus, kellemes életteret alakítsunk ki ügyfeleink számára. Ezáltal jobbá, élhetőbbé varázsolva a leendő, vagy már meglévő otthonukat.

Mindhárman különböző egyéniségek vagyunk, mindegyikünknek megvan a maga erőssége, kedvenc stílusa. Ebben rejlik csapatunk hatékonysága, hiszen minden stílusban megtaláljuk az összhangot, finoman tudjuk akár keverni azokat és mindig megvan az a pici fűszer, “titkos összetevő”, amitől egy ház, vagy lakás igazi otthonná válik. Értékrendünk egy magas színvonalú becsületes munkát diktál, ami a jó lakberendező ismérve.

N. Moldvai Krisztina

Barbara Bőde

Sidibe-Mező Mariann

Nagyné Moldvai Krisztina

Bőde Barbara

Sidibe-Mező Mariann

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

info@stylehaus.hu

+36 70 378 1026

KÖVESS BENNÜNKET!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

info@stylehaus.hu

+36 70 378 1026

info@stylehaus.hu

+36 70 378 1026